Šéf najväčšej českej gastrosiete: Keď som jedol vyprážaný syr na Slovensku, chcel som tam zobrať všetkých svojich šéfkuchárov
včera 10:00 zdroj: dennikn.sk
Tomáš Karpíšek založil gastroskupinu, ktorá je dnes v Česku synonymom pre moderné stravovanie. V rámci Ambiente postupne vzniklo v troch mestách 32 reštaurácií, bistier, cukrární či vinární. Hoci v koncepte niektorých z nich cítiť aj brazílske či talianske vplyvy, základom je lokálnosť a moderná česká kuchyňa. „Návrat do histórie je naša generačná povinnosť a údel. Do toho sme všetci po komunizme spadli. […]
Top Hlavné Správy
Švajčiarsko a Taliansko menia svoje hranice. Nútia ich k tomu topiace sa ľadovce. Ktorý z nich môže v Dolomitoch zmiznúť úplne?
Top Správy Týždňa
Veľká razia v nočnom podniku: Po škandalóznych vyjadreniach svedkov prehovorila POLÍCIA! Pre TOTO nabehli do klubu
Správy
Monitor populárnosti správ slovenských médií na Facebooku.Sledovať @spravyaktualne